Halloumitacos från HelloFresh


(Inlägget är i samarbete med HelloFresh.se)

Hur funkar det med matkassar från HelloFresh?

  • Välj dina recept (Du kan välja mellan 15 olika recept varje vecka)
  • Ingredienser i exakta mängder för mindre matsvinn, med väldigt enkla steg för steg recept och bilder som medföljer recepten
  • Levereras säkert till din dörr

Älskar att det finns ett företag som detta som inspirerar till matlagning på ett väldigt enkelt sätt. Passar även bra i tider som dessa där Covid-19 härjar. Jag hittade receptet nedan på Halloumitacos och tyckte det lät så himla gott! Även bilderna var väldigt inspirerande.

Halloumitacos med avokadoröra, karamelliserad lök och oregano

Funderar du på att åka till Mexiko eller Cypern men kan inte riktigt bestämma dig? Det behöver du inte, för med Hellofreshs gyllenstekta halloumitacos kan du uppleva båda länders kulinariska himlavalv utan att ens lämna ditt kök. Toppa med karamelliserad lök och frisk avokadoröra.