SPA på Hooks Herrgård med barnen

Över sportlov besökte vi Hooks Herrgård för lite avkoppling hela familjen. Hooks spaanläggning vilar med en fantastisk utsikt över den vackra Hokasjön och där tar du ett avkopplande bad i varma och kalla källor och dricka en uppfriskande smoothie eller ett glas vin i deras ångande utomhuspool. Efter att ha tillbringat en stund i det varma vattnet kanske man till och med vågar sig på ett uppfriskande dopp i den iskalla sjön precis utanför? Det testade vi! Vi lovar att det väcker dig till liv om du inte testat.  Vi drömmer oss redan tillbaka till Hooks. På vissa lov har Hooks sänkt åldersgränsen till 10 år i SPAt så vi kommer att återkomma.

Välkomnande entre och mycket trevlig personal.

Vi bodde i en av deras stora svitar med plats för hela familjen i 2 våningar!

Jag och tjejerna hade en fantastisk eftermiddag i SPAt.

Hooks använder sig av Kerstin Florian som sina produkter, jag blev förälskad i dessa och har beställt bla deras hudkräm efter besöket. Så lyxiga produkten som satte pricken över i:et.

Svalkande dopp! 

Avkoppling på alla sätt och vis!

Hooks herrgård sägs vara hemsökt av en vit fru och det berättas om en ”trollpacka” som var verksam i Jönköping i början av 1770-talet. Hon gick under namnet ”Kapten Elin”, och stod på Stora Torget och utövade sina besvärjelsekonster. Vita frun sägs vara Elin som fortfarande är kvar och spökar. På Hooks kan man se huvudet från Elins staty stå i trappan. Dock fick vi inget nattligt besök av henne.
Efter en dag av SPA var det dags för 3-rätters middag. 
Efter en skön natts sömn bjöds det på en fantastiskt frukostbuffe. Med stor hänsyn tagen till Corona pandemin. 
Vi var otroligt nöjda med vårt besök och kommer gärna åter!