Charkbricka och enkel hemgjord chili cheese

Charkbricka och enkel hemgjord chili cheese

För någon helg sen hade vi goda vänner över helgen hos oss. Så mysigt! Blev massa god mat, dryck och SPA-mys.
Dessa smakar typ chili cheese! Kläm i hot jalapeno mjukost i vanliga krustader, ugn 200 grader ca 10-12 min. Hittade dock dessa små smördegsformar på Lidl som jag testade göra med. Mycket goda de också! Önskar man lyxigare variant kan man fylla med lite riven cheddar och finhackad jalapeno ner med klämosten!

Las Moras chardonnay, har en intensiv och fruktig doft med trevliga inslag av mango, tropiska frukter, fat, citrus och vanilj. Smaken är torr med en lätt fet textur och inslag av tropisk frukt, fat och vanilj. Passade bra till ost och kex!
Plockmat går alltid hem hos stor och liten.
nette
info@kardemummagumman.se
No Comments

Post A Comment