Betala med kryptovalutan Bitcoin på Restaurang?

Betala med kryptovalutan Bitcoin på Restaurang?

Om du går förbi ett skyltfönster på en resturang med en Bitcoin logga så vet du att du kan betala med  kryptovalutan bitcoin hos dom. Det är många som blivit väldigt glada över och inte minst en av pionjärerna med denna betalningsmetod, Samuel Berhane som driver bland annat två restauranger som heter Auel i Stockholm. Han är väldigt nöjd detta betalningssätt, då en kaffekopp för 35 kr har gett honom med åren vinst på 120 kr.

Återförsäljaren av hemleverans av pizza, Pizza24.se erbjuder även det nya betalsättet i sin svenska webbtjäns och dom är kopplade till många restauranger. Men varför vill man betala mat med Bitcoin? Jo, till skillnad mot andra betalningsalternativ är Bitcoin nästan helt avgiftsfritt. Det gör att det både blir attraktivt för köpare och säljare.

Det som sägs vara Stockholms första restaurang att motta Bitcoin är; Dionysos på söder.  Efterfrågan skapar behov, det var förfrågan från bitcoinanvändare som velat betala med  Bitcoins i vanliga affärer som systemet vid  namn Btcx som tog fram en lösning för att använda Bitcoins över disk i butiker.

För att få veta vart du äta och betala behöver du besöka din favoritrestaurang och fråga om dom tar betalt med det, för idag är det inte så utbredd betalningsmetod att det är utskrivet på nätet, så du bör ha med dig andra alternativa betalningsmetoder utifall att. Men är du sugen att prova kommer du upptäcka att det är fler än du anar som erjuder det.


En mindre investering av valutan kan faktiskt ge dig utdelning i ännu fler restaurangbesök om du har tur, men på sikt kan det bli en förlust om man har otur. Men mat är livet och det är alltid värt att unna sig god mat! Blev du väldigt inspirerad av valutan kan du hoppa i bitcoin hype och vem vet, det kanske blir du som sitter och äter lyxig 5 michelin stjärnig restaurang i framtiden och dricker årgångsvin med vinsterna av uppgången av valutan. Det hela är ett lotto, är du den som deltar?

nette
info@kardemummagumman.se
No Comments

Post A Comment