Följ med på en kulinarisk smakresa till hjärtat av italiensk gastronomi

Har ni precis som jag drömt om att få uppleva det äkta Italien, människorna, kulturen, maten och vinet? Härligt! Allt detta kan du tryggt vara säker på att få uppleva med Fouredo! Kom med mig på en oförglömlig smakresa till Parma och Modena. I Parma och Modena värderar man sin kultur och sina traditioner högt. Detta märks inte minst på människors respekt för traditioner i framställning och produktion av klassiska regionala råvaror såsom Parmegiano-Reggiano, Prusciutto di Parma, Culatello och Aceto Balsamico di Modena.

Vi kommer bland annat att besök de bästa tillverkarna av parmesanost och parmaskinka som sedan flera generationer tillverkar på samma traditionsenliga sätt som man alltid gjort. Där får vi lära oss mer, se hela processen samt självklart provsmaka!

Fouredo erbjuder Dig en fantastisk resa till regionen Emilia-Romagna. Här bjuds du bland annat på guidade turer i Parma och Modena samt rundturer hos producenterna av alla klassiska råvaror regionen har att erbjuda. Du kommer även att få uppleva fantastiska måltider med tillhörande vin på några av de bästa och mest traditionella gourmetrestaurangerna i regionen. Dessa menyer är noggrant komponerade i förväg och har kombinerats med viner som passar perfekt till maten. Det enda du behöver tänka på är att luta dig tillbaka och njuta maximalt av allt det goda Fouredo har att erbjuda.

Vi är oerhört stolta över att kunna säga att du under din vistelse i Parma kommer bo på lyxhotellet, tillika Fouredos samarbetspartner, Grand Hotel de la Ville som länge ansetts vara Parmas mest exklusiva hotell. Hotellets 5 stjärnor skvallrar om högsta tänkbara klass både gällande standard, mat och service.

 

När åker vi?

Denna fantastiska resa sker 5 till 9 september 2017! Ännu finns några platser kvar och mailar ni koden ” Kardemummagumman” till info@fouredo.com får ni exklusivt hjälp att boka in denna fantastiska resa med 10 % rabatt!

För att boka och läsa mer klicka här!