Titti Qvarnström fixar maten när Lidl öppnar sin tredje pop up-restaurang “LE BON”

Titti Qvarnström fixar maten när Lidl öppnar sin tredje pop up-restaurang “LE BON”

LEBON-LOGO-Black

Lidl samarbetar med Guide Michelin-belönade stjärnkocken Titti Qvarnström i sin nya pop up-restaurang. Titti Qvarnström driver den prisbelönta restaurangen Bloom in the Park i Malmö och har varit med i Kanal 5:s “Köksmästarna”, tävlingen Årets kock, samt fått White Guides utmärkelse “Årets Rising Star”. Vilken tjej!!! Jag har fått möjlighet att intervjua Titti och bifogar svaren längre ner! 🙂

Biljetterna till pop up-banketten LE BON sålde slut väldigt snabbt även detta år. Banketten kommer att hållas i Annexet, Globen, den 10 december. Biljetterna kostade bara 395 kr där alla intäkter för maten går till Barncancerfonden. Biljetterna till LE

Titti-Qvarnström

BON kunde man köpa HÄR!

Intervjun med Titti kommer här:
  1. Beskriv vad som karaktäriserar din matlagning med 3 ord:  smak, färg och form
  2. Vem el vad är din största inspiration i köket : naturen , årstiden och råvaran
  3. När insåg du att Kock var det yrke du ville utbilda dig till? : När jag av en tillfällighet fick en sommarpraktik i ett storkök. Sen var jag fast!
  4. Vilket är ditt starkaste matminne sen du var liten? : Sega limpmackor med mild herrgårsost som av gurkskivor fått uppblötta ringar mitt på och därmed en fascinerande koncistens. Det stående matsäcksinnehållet vid skolutflykter.
  5. Vad är dina 3 viktigaste redskap i köket? Gott humör, kniv och en rejäl skärbräda.
  6. Vad äter du när ingen ser? : Choklad -mer än jag vill erkänna
  7. Vad var det roligaste du gjorde i “Köksmästarna”? : Den absolut roligaste tävlingen i köksmästarna var då vi skulle byta kock var 20de minut och inte fick prata med varandra, Fullständigt galet!
  8. Vad är din favoritprodukt från Lidl? : grönsaksavdelningen och så uth-mjölk, otroligt smidigt att ha hemma i nödfall när någon annan hunnit före till sista slatten för morgonkaffet.
nette
info@kardemummagumman.se
No Comments

Post A Comment