Tips till er andra shopaholics!

Tips till er andra shopaholics!

Eftersom jag är ett stort fan av att fynda (och tyvärr även shoppa en hel del) 😉 så tänker jag att jag tipsar er om när jag dyker på något bra! Här hemma handlas det mest barnkläder, dels gillar jag shoppa till mina älsklingar men det går även åt rätt mycket då de växer i den takt de gör (och de är inga stillsamma tjejer, så kläderna slits). Men även en del inredning blir det så rabattkoder är min bästa vän! 🙂

För att komma lite billigare undan finns det en ny tjänst som heter ErbjudandeWebben. Där får man pengar tillbaka på alla köp genom att skapa ett konto och klicka sig vidare till butiken man vill handla i. Pengarna hamnar sedan på ett konto på ”Mina Sidor” och kan plockas ut i kontanter eller ges till välgörenhet. Det som är riktigt bra är att återbäringen kan kombineras med rabattkoder som man hittar på ErbjudandeWebben. Till exempel får man alltid 4% tillbaka på alla man handlar hos Babyshop. Just nu har de stor rea på skor, så där går det att fynda om ni är ute efter kläder och skor till kidsen! 😉

move

 

Tex Snygga skor från Move. Nu (450kr) 40% rabatt + 4% i återbäring, i like! 🙂

nette
info@kardemummagumman.se
1 Comment
  • Linda
    Posted at 15:01h, 03 februari Svara

    Kolla också på Cashbackshopping.se som jag tycker är riktigt bra! /Linda

Post A Comment