Tastelines Barnkasse från MatHem

Tastelines Barnkasse från MatHem

https://i2.wp.com/static.mathem.se/shared/images/products/medium/tastelines-barnkasse-1.jpg?w=1060

Jag fick i en hemmaspotting med Spot & Tell testa Tastelines Barnkasse från MatHem .

Jag var supernöjd med de fräscha produkter som kom med i den, och vilken lättnad att få maten hemkörd och uppburen ända in i hallen, speciellt då man kan lägga till alla övriga produkter såsom toalettpapper, tvättmedel, frukost, fika, ja allt du normalt köper vid din veckohandling!

Maten i kassen är anpassad för små munnar, dock tyckte vi att styrkan på rätterna varierade rätt kraftigt och Olivia var lite kinkig med maten vissa dagar! Men med matkassen för barn får man näringsrika och varierade måltider – gott, snabbt och lättlagat. 5 middagar för 4 personer där alla kan vara med och laga maten.Eftersom vi bara är 1 vuxen och 2 barn i detta hushåll lämnade en portion över som kunde tas med som lunch till dagen efter! Så i det stora hela är vi mycket nöjda! 🙂

Bjuder er här på rätten som blev vår favoriträtt:

Cowboychili med guacamole och nachochips

chi

Chili con carne
500 gram 
1 st 
3 st 
1 tsk 
1 tsk 
1 tsk 
1 krm 
1 förpackning 
1 tsk 
2 msk 
2 dl 
1 st 

1 förpackning 

Guacamole
2 st 
0,5 dl
1 st 
1 msk 
Tillbehör
1 påse 
0,5 st 

50 gram 

Tillagning

1. Chili con carne: Skala och finhacka gul lök och vitlök.
2. Hetta upp en gryta med lite olja och fräs löken utan att den tar färg. Tillsätt färsen och stek under omrörning. Krydda med paprikapulver, basilika, spiskummin, chilipulver, salt och svartpeppar. Tillsätt tomatpuré, honung, krossade tomater, buljong och vatten. Låt grytan stå och puttra under lock ca 5- 10 min. Sila av bönorna och tillsätt dem i grytan.

3. Guacamole: Mosa ihop avokadoköttet med yoghurten och pressa i citronsaft och vitlök. Smaka av med salt och peppar.

Servera chili con carnen tillsammans med guacamolen, nachochips, strimlad sköljd sallad och lite ost på toppen.

Recept: Mari Bergman
Foto: Linnea Swärd

 

nette
info@kardemummagumman.se
2 Comments

Post A Comment