Gräddig fläskfilé med balsamico och rostad vitlök

Gräddig fläskfilé med balsamico och rostad vitlök

Enkel snabblagad vardagsmat är skön att svänga ihop efter dagishämtningar och jobb, denna rätt var uppskattad av oss alla! 🙂fläskfile

  • 500 g fläskfilé
  • 1 burk Kelda Balsamico & rostad vitlök
  • 2½ dl matlagningsgrädde
  • 3 msk tomatpure
  • 2 tsk sambal oelek
  • salt & peppar

Gör såhär:

Skär fläskfilen i ca 2 cm bitar, bryn i panna, salta & peppra! Häll över tomatpuren, Kelda Balsamico & Rostad vitlök, sambal oelek samt grädden. Låt småputtra 10-12 minuter. Smaka av med salt och peppar, strö över lite färsk klippt persilja och servera med tex jasminris!

 

nette
info@kardemummagumman.se
1 Comment
  • Fröken Dill
    Posted at 09:24h, 05 september Svara

    Låter supergott! Balsamico till fläskfilé – DET idéen snor jag omedelbums.

Post A Comment