Smarriga Tårtor

Smarriga Tårtor

Sveriges bagare & konditorer kommer under maj månad att sälja rosa prinsesstårtor smyckade med en guldkrona till förmån för Victoriafonden. För varje såld tårta skänks tio kronor, och för varje såld prinsessbakelse skänks 2,50 kronor, till arbetet för funktionshindrade och kroniskt sjuka barn i Sverige genom Victoriafonden.

Sveriges bagare & konditorier har även tagit initiativet till att samla in Sveriges alla konditorers bästa tårtrecept till en enda stor tårtbok som kommer att överlämnas i gåva till Prinsessan Estelle i samband med överlämnandet av de insamlade pengarna till Victoriafonden.
Tårtorna med guldkrona kommer att finnas till försäljning på de flesta konditorier i Sverige under maj månad. Under dopdagen den 22 maj samarbetar också Stockholms bagerier med Stockholms Stad och bjuder alla barn på prinsesstårta i Kungsträdgården.
Fint tycker jag! (Och gott…) Det fina tårtfatet fick jag av Theres när jag fyllde år, underbart!
På tal om tårta så kan ni nu utmana mig i tårtbakning genom Coops tävling Tårta VS Tårta! Riktigt kul att få bli bedömd av en proffsig jury som mästerkonditorn Jan Hedh, modeskaparen Lars Wallin, årets konditor Josefine Baummann, dessertkreatören Magnus Johansson och Coops egen matinspiratör Sara Begner. Alla vi utvalda bloggare och tävlingen hittar ni HÄR!
nette
info@kardemummagumman.se
No Comments

Post A Comment