Mer fika åt folket!

Det droppar in varuprov efter varuprov nu, för det mesta är det något för gottegrisen! 😉 En av dem är dessa Daimbullar från Hattings! Kidsen älskade dem men jag blev faktist lite besviken… Hade hoppats på mer krispiga daimbitar och en saftig bulle!  Har ni hunnit se dem i butik? 🙂

En konstnär ska också ha sina pauser för att finna inspiration! 😉 Det bästa med barnens fingerfärg-dagar är att badrummet skiner sen när jag är klar efter dem!

 3 thoughts on “Mer fika åt folket!”

  • Jag är ganska kräsen när det gäller bullar, hembakade ska det vara eller eventuellt saftiga från bageri. Har dock inte testat dessa. Det låter gott men verkar som att smaken är lite blek.

  • Hej! Jag har startat en grupp på Facebook för Sveriges alla Bak- & Matbloggar (http://www.facebook.com/groups/289001334523696/ ). Tanken med gruppen är att stärka gemenskapen mellan bloggare (inom mat och bak) och därmed hitta en plats där vi alla kan diskutera, hjälpa, tipsa och prata om allt annat som hör blogglivet till. Vore jättekul om även du skulle vilja vara med. Klicka på länken och begär att gå med.
    Ha en härlig kväll!
    Kram, Lisa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *