Vinterbröllop med Bröllopstårta & Cupcakes

Så var syster Pia gift och fru! En vacker vigsel och tårarna trillade vid flera tillfällen… Olivia höll låda i kyrkan och rymde iväg och spelade en trudelutt på ett piano, ho ho mammas puls hade hon upp i 180! (Jag var tärna och stod framme vid altaret) 😀 Jag är väldigt glad och tacksam att jag fick göra bröllopstårtan & Cupcaksen, och även brudparet var väldigt nöjda! <3 Maten gjorde Ulfs (Brudgummens) barndomskompis Joakim, som arbetar som chefskock på Eckerölinjen, supergott!!! Tänk vad man med gemensamma krafter och goda vänner kan skapa! 🙂 Här följer ett bildregn från kvällen.. 🙂

Började dagen med att besöka frissan i Närpes (Luggen) Den kvinnan vet hur man inreder!

(Sen var jag och Emmis redo för bröllop)

Emmis och kusin Emil var brudnäbbar…

Visst är det vackert med vinterbröllop?! 🙂

Olivia var i full speed tills hon däckade i bilen kl 00.00

Tårtan och Cupcakes i samma smaker, Chokladbotten med Hallonsmörkräm och spaklad med Vitchokladfrosting!

Alla syskon samlade! 🙂

Vackert brudpar… Tack för en fin kväll! 🙂