Vinterbröllop med Bröllopstårta & Cupcakes

Så var syster Pia gift och fru! En vacker vigsel och tårarna trillade vid flera tillfällen… Olivia höll låda i kyrkan och rymde iväg och spelade en trudelutt på ett piano, ho ho mammas puls hade hon upp i 180! (Jag var tärna och stod framme vid altaret) 😀 Jag är väldigt glad och tacksam att jag fick göra bröllopstårtan & Cupcaksen, och även brudparet var väldigt nöjda! <3 Maten gjorde Ulfs (Brudgummens) barndomskompis Joakim, som arbetar som chefskock på Eckerölinjen, supergott!!! Tänk vad man med gemensamma krafter och goda vänner kan skapa! 🙂 Här följer ett bildregn från kvällen.. 🙂

Började dagen med att besöka frissan i Närpes (Luggen) Den kvinnan vet hur man inreder!

(Sen var jag och Emmis redo för bröllop)

Emmis och kusin Emil var brudnäbbar…

Visst är det vackert med vinterbröllop?! 🙂

Olivia var i full speed tills hon däckade i bilen kl 00.00

Tårtan och Cupcakes i samma smaker, Chokladbotten med Hallonsmörkräm och spaklad med Vitchokladfrosting!

Alla syskon samlade! 🙂

Vackert brudpar… Tack för en fin kväll! 🙂5 thoughts on “Vinterbröllop med Bröllopstårta & Cupcakes”

  • Hej!
    Jag är lite nyfiken på hur du har gjort tårtan och vad du har för fyllning. Skulle man kunna få recepten? Hade varit guld värt då jag ska göra tårtor till min vänninas examen. Hade varit toppen att få lite ideér på fyllningar och annat då det är första gången jag ska försöka mig på sugarpaste.

    Tack på förhand! Och tack för en jätte bra blogg!!!

    //Sara

  • Superstort tack siss för tårtan och cupcakesen! Och för allt annat också 🙂 Väntar också på reseptet på cupcakesen, flera som har frågat, men jag bara säger: kolla på kardemummagumman!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *