“Mamma jag skar mig i tummen, men ingen fara, den sitter fast än!”

“Mamma jag skar mig i tummen, men ingen fara, den sitter fast än!”

Så kan det låta när man har en 3-åring (snart 4:a) att skära grönsaker! 😀 Take it coool.. 😉 Idag invigde jag mina nya Mateus tallrikar som jag suktat efter lääänge, som låg och väntade på mig när jag kom hem från Finland, och jo de var precis exakt så fina som jag hade tänkt mig!

Små hjälpredor som bara måååååste plocka på bordet! 

Tänk att man aldrig tröttnar på Tacos, vi äter det nästan 1 gång i veckan… (Som säkert många av er andra med…)

Mitt tacos-ätande ändras lite under tidens gång, just nu måste jag ha sweet-chili sås på! Är ni som mig eller kör ni på samma varje gång? 😀

nette
info@kardemummagumman.se
14 Comments
 • sonja
  Posted at 21:49h, 25 januari Svara

  Tacos e gott vi använder samma sås som hos er ,vilka fina damer i serveringen

 • Erika - LCHF till vardag och fest
  Posted at 22:41h, 25 januari Svara

  Tacos är en stor favorit. Jag är ganska enkelspårig och äter samma saker på varenda gång. 🙂

 • Anna/Frostrosor
  Posted at 23:13h, 25 januari Svara

  Mmm, så gott med tacos! Satt på jobbet idag och blev så sugen på just tacos. Vi äter det faktiskt nästan aldrig. Men om jag äter det så måste jag ha ananas till mina tacos. Gärna en egen hemmagjord ananassalsa på färsk ananas.

  • Kardemumma Gumman
   Posted at 10:49h, 26 januari Svara

   Låter himla gott! Den får du slänga upp receptet på! 🙂

 • Katarina
  Posted at 04:30h, 26 januari Svara

  Tacos är gott! Fyllningen är oftast den samma 🙂 Fina tallrikar!

 • Amy's piece of cake
  Posted at 18:50h, 26 januari Svara

  Jättefina tallrikar! Tur att tummen satt kvar då… 😉
  Tacos är så himla gott mums!

 • Malin
  Posted at 18:51h, 26 januari Svara

  Jag är likadan, äter också tacos i princip varje vecka, och tröttnar heller aldrig. Det är väl det som är det fina: att man ändå kan variera sig lite. Jag brukar göra lite olika tacogratänger/-tårtor ibland som variaton. Alltid lika gott 🙂

 • Lisasgodbitar.se
  Posted at 08:14h, 27 januari Svara

  Sen jag började med egen tacokrydda kan jag inte använda den köpta. Ostchips istället för nachos är också ett måste! LCHF vänligt!

  http://lisasgodbitar.wordpress.com/2011/09/06/tacokrydda/

  http://lisasgodbitar.wordpress.com/2011/08/09/vasterbotten-och-peppar-snacks/

 • Anne
  Posted at 09:09h, 27 januari Svara

  Här äts också tacos nästan varje helg!Ibland brukar jag säga att jag ska “laga mexikanskt” som en cover-up!Haha!MEN!Inga tacos hos oss utan den hemmagjorda guacamolen!! 😛

  • Kardemumma Gumman
   Posted at 19:30h, 27 januari Svara

   hehehe jaa Guccan har jag nästan kommit ifrån, men himla gott!!!

 • Anna
  Posted at 10:07h, 27 januari Svara

  hejsan … ååå jag vill oxå ha de där tallrikarna …suktat efter dem så länge nu …men kan inte bestämma mig vilken av storlekarna jag ska köpa … vilken storlek valde du ??? jag funderar på om de minsta är för små och mellersta för stor ….??? alltså som mattallrik fin blogg du har !!// Anna

  • Kardemumma Gumman
   Posted at 19:32h, 27 januari Svara

   Ja du, jag har/hade samma dilemma.. Nu tog jag de i mittersta storleken (32 cm) Men de är på gränsen till too big (Även om det ser lite lyxigt ut) 😉 Kommer nog eventuellt köpa de mindre med… *suck suck för bankkontot*

 • Jessica
  Posted at 22:53h, 28 januari Svara

  Nej man kan inte tröttna på Tacos 😀

 • Amanda
  Posted at 20:28h, 11 april Svara

  Grynost och gräddfil är ett måste! Och maaaassor med rödlök. Namm!

Post A Comment