Kafferepet…

Nä hörrni, den här Bakmaskinstävlingen går inge vidare för Kardemumma Gumman, tidsbrist, brist på engagemang och kanske en aning bortskämd med Kitchen Aiden´s styrka (INGET kan jämföras med min Ingrid!) Philips och jag har knåpat ihop 2 st småkakor och en sats chokladbollar tillsammans och det bildar tyvärr inget vidare stort kafferep!

Det var egentligen Emmis som bakade – och åt chokladbollarna..

Men lite bröd har jag bakat i Philips bakmaskinen och det var ju himla smidigt! Ska testa lite mer bröd och återkomma med resultat…0 thoughts on “Kafferepet…”

  • Hej, här är en till som sliter sig gråhårig med kafferepet, hoppas jag hinner och orkar klart med allt tills imorgon. Att vara gravid (läs trött å illamående)och dessutom veckopendla (endast hemma på helgerna) gör det hela något svårare än om man vore hemma på heltid, men jag kämpar på. Jag ska bara inhandla mer mjöl o socker så sätter bakverkstaden igång snart igen.
    Massor med kramar Karin

  • Vad synd att du inte hade tiden till att vara med 🙂 Förstår dock, det tog MKT tid att få ihop kafferepet!

    Ha en härlig dag!
    Kram, Lisa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *