26 mar Lyxsallad..
Posted at 18:57h
in Fisk & Skaldjur, GI Mat, Grönsaker & Rotsaker, Kött, Röror & Såser, Sallader
0 Comments
Ordet “sallad” står för så mycket! Kan vara allt ifrån riven vitkål till salladsblad, gurka och tomat till en riktigt lyxsallad! Idag tog vi oss tiden att fixa en sallad med allt gott vi var sugna på! Vilken/ka ingridiens(er) är viktigast när ni gör en riktig lyxsallad?
-
bulgur
-
majskorn
-
ärtskott
-
basilika
-
timjan
-
citron
-
handskalade räkor
-
getost
-
avocado
-
tomat
-
tomat & basilika salami
-
rökt kalkon
-
oliver
-
vindruvor
-
smörstekta champinjoner med persilja & vitlök
-
örtvienegrett
Färska champinjoner fräses i smör, tillsätt persilja, salt & pressad vitlök..
Avocado är ett måste i min!
Några handskalade räkor..
Detta var vår lördagsmiddag, proppmätta! 🙂 Men lite dessert ska vi allt få ner lite senare… Det var ju trots allt “bara” en sallad!
Katarina
Posted at 03:49h, 27 marsEn sådan tallrik med allt möjligt smått och gott är min favorit. Jag gillar att ha avokado, feta/halloumi, frukt, oliver m.m. Så fräscht och gott! Önskar er en skön söndag!
Bakspecialisten Jessica
Posted at 12:30h, 27 marsSamma här! ‘Plockmat’ is the sh..! 🙂
Emma
Posted at 13:12h, 01 aprilEn plockig sallad är guldvärd! Och nu när det börjar bli varmare lockar sånt mer och mer 🙂