Nespresso Ritual collection

Man äter och dricker med munnen, men även med ögonen! Ser det inte snyggt ut smakar det inte lika bra helt enkelt… Nespresso Ritual Collection har kommit ut med lite snygga kaffekoppar för olika ändamål, jag tycker att kaffekoppen efter maten är dagens viktigaste och fick då testa kopparna ”Ritual Lungo”.

Ritual Collection från Nespresso är serie med kaffekoppar framtagna av den kända designduon Putman tillsammans med kaffeexperterna från Nespresso för att framhäva de rika aromerna hos de noga utvalda Grand Cru – kaffeblandningarna.

Nu har jag tyvärr ingen Nespresso maskin så jag kunde testa de medföljande kapslarna, men smakade utmärkt med mitt vanliga Blue Java med! 🙂

Visst smakar väl kaffet bättre ur tjusiga koppar?! 🙂

Väldigt stilrena, jag gillade dem!

Snygga paket är spännande!

Modefotograf Thomas Klementsson har gjort sin tolkning av ”Coffe with style” med hjälp av Frida Fahrman.