Knäcke på surdeg

Knäcke på surdeg

knäckebröd är något vi knaprar på till nästan varje måltid! För en tid sedan skickade Leksands bröd ett nytt knäckebröd till mig att testa och kan säga att vi är fast!

På deras sida står det att läsa:

Fäbodknäcke surdeg är ett lyxigt, mörkt, mustigt och robust knäckebröd som passar lika bra på vardagsbordet som till fest. Förutom surdeg finns här malt och linfrö som ger det där lite extra tuggmotståndet.

 Lite knaprigare och lite tunnare med en härlig hembakt smak.

Verkligen ett sånt där knäcke man aldrig kan sluta äta av då man börjat, på med en rejäl klick smör! 😉 Smaken påminner om finska surskorpor (Hapan).

Fäbod Surdeg

Jag ger den 4.5 av 5 möjliga.

nette
info@kardemummagumman.se
No Comments
  • Martina
    Posted at 08:47h, 18 april Svara

    Visst var det gott! Vi gillade det allihopa.

  • sonja
    Posted at 14:42h, 18 april Svara

    Verkligen ett gott knäckebröd ,tack för det kära vän

  • Jenny.
    Posted at 16:47h, 18 april Svara

    Jag gillade det oxå, men Bregott extra saltat såklart !! =0).

  • Bara en kaka till...
    Posted at 18:06h, 18 april Svara

    Låter jättegott! Knäckebröd är bra att alltid ha hemma, det blir ju inte dåligt lika fort som vanligt bröd heller.

  • Kanelgubben
    Posted at 07:24h, 25 april Svara

    Fantastiskt mycket godare än våra finska haapan skorpor som är surar och hårdare än detta, ta gärna med ett paket isommar då ni kommer hem igen!

    Hälsn. Brodern och familjen.

Post A Comment