Tikka wok

Written by Kardemumma Gumman. Posted in Husmorstips, Kyckling, Pasta, Potatis & Ris, Röror & Såser

I fredags åt vi Tikka kyckling med ris och raitasås, lämnade massor så dagens middag fick bli en wok på resterna, supersmart, miljövänligt och gott! Brukar ni ”återvinna” mat? Vilka rätter blir det då? :)

Här använde jag en findus wokmix, wokade snabbt i het panna och hällde på resterna från fredagen.

Åkesson´s (Kiviks musteri) har lanerat en ny vinbox med nivåmätare, (nivåmätaren sitter i handtaget och fungerar som en våg). Croix du sud, är ett Franskt kryddigt smakrikt vin som nog passar bäst till lamm, vilt eller nötkött! (nr 6469-08 ca pris 169 kr för en 3 liters box)

Taggar:, , , , , , , , , , , ,

Spåra från din sida.

Kardemumma Gumman

En Svensk Mat och Bakblogg

Kommentarer (1)

  • Markus- johannesbo

    |

    Åh, nu blev man ju hungrig fastän det är dags för sömn nu,men det får nog bli en wok senare i veckan.

    Svara

Lämna en kommentar