Mariehamn och Skedvistrand

Jepp, det står många resor på agendan framöver! Imorgon startar vi med en liten kryssning tillsammans med barnen och en kompis, skönt avbrott i vardagen! Redan nästa helg är det dax för nästa resa då jag och en kompis kommer att åka och lyxcampa i Skedvistrand,en härlig tjejweekend (Inkl våra två minstingar) därifrån jag kommer blogga! (Det är Spot and Tell som anordnat detta!) 🙂

Fantastiskt att få uppleva en så skön weekend helt gratis! 🙂

 • – Boende i fritidshus, man hade möjlighet att ta med vän/partner.
  – Välkomstdrink med tilltugg.
  – Frukost lördag och söndag.
  – Lunch lördag.
  – Middag på lördag kväll.
  – Kajak/kanadensare, bastu, inomhuspool, slå golfbollar.
  – Uppleva nya spännande produkter som tagits fram av svenska innovatörer.
  – Gemensam transport Stockholm ToR.
  – Andra överraskningar!
  •  Skedvistrand ligger precis vid mötet mellan Bergslagen och Mälardalen, 150 km väster om Stockholm och 20 km norr om Köping. Villorna som vi kommer att bo i har 2 sovrum med totalt 4 bäddar, vardagsrum, modernt kök och badrum. Samtliga villor har också en öppen 25 m² terrass med tak och utsikt över Skedvisjön. Dessutom finns det tvättmaskin och torktumlare i varje stuga, Jag är då inte van med sån lyxcamping! 😉

Ska bli kul att träffa alla er andra som även är inbjudna, vilka ni än är! 🙂