KaffeKvarnsVinnare!

Har kikat lite på era kommentarer och hade velat ge bort mååånga vinster men valde tillslut 2 värdiga vinnare! Ni vann med följande motivering…

”Jag skulle vilja imponera på min familj med riktigt gott kaffe. Vi ses inte så ofta eftersom jag bor i ett annat land, så då vi ses och har kvalitéts tid tillsammans skulle det passa perfekt med att få mysa tillsammans med riktigt gott kaffe!”

Det tycker jag absolut du ska få göra, EMILIA! 🙂

Jag skulle vilja imponera min farmor som tittar ner på mig från sin himmel… hon kokade det godaste av kok-kaffe som går att uppbringa på denna jord och serverade det i prickiga kaffekoppar och drack från fatet med en sockerbit mellan tänderna som hon sörplade kaffet igenom. Att dricka kaffe med farmor var en njutning och detta vill jag återuppleva med det färskmalda kaffet…

KATJA, låter precis som min egen mormor brukade göra! Mal, brygg och njut av ditt kaffe, köp den där prickiga koppen och minns känslan som en gång fanns!

Varsin kaffekvarn och några påsar Zoegas hela bönor är på väg till er! 🙂