Pasta med kantareller och västerbottensost

Betalt samarbete!

Detta vegetariska recept bjöds vi på igår. Otroligt gott och krämigt! Recept hade ursprungligen kommit från Johanna Toftby. Det finns så många goda vegetariska recept bara man börjar leta. Kantareller är en stor favorit för oss båda att äta och att plocka!

Receptet är sponsrat av smslåndirektutbetalning.se

3 dl grädde
1 liten gul lök
200 gram västerbottensost
200 gram kantareller
1 vitlök
1 stor näve färsk spenat
Timjan
Salt och peppar
4 port spagetti eller bönpasta

Gör så här: 

1. Koka spagettin enligt anvisningarna.
2. Fräs kantareller ihop med hackad lök och hackad vitlök på hög värme tills det fått fin färg. Tillsätt salt och peppar
3. Rör ner spenaten i kantarellblandningen.
4. Värm grädden i en gryta eller högre stekpanna, rör ner osten. Krydda med timjan, salt och peppar, ta bort pannan från plattan när osten smält.
5. Blanda ner kantarellerna med ostsåsen och rör i pastan.
6. Lägg upp på tallrik, dekorera med en färsk timjankvist och strö riven parmesan över.

Njut!