Nyår på Gothia towers och Heaven23

Vi valde detta år att åka iväg till Göteborg och fira ett totalt stressfritt nyår. Vi ville umgås, äta gott, sova skönt och inte ha några måsten! Vi fick som vi önskade och är alla nöjda över våra dagar på Gothia towers.

Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden. Första parkett för att se fyrverkerier från sängen! Här fanns även flera restauranger och barer med något för alla smaker.

Nyårsafton spelade vi såklart Bingolotto nerbäddade i sängen med snacks och bubbel!
Roomservice med lite gratinerade skaldjur tackar man inte nej till!
Fantastisk frukost bjöds det på.
Vi satte ihop våra sängar och kunde njuta av 320 cm 😄
Lekrummen på Gothia towers var fantastiska. Fanns något som passade alla åldrar. Även himla skönt att man kunde stänga dörrarna till Lekrummen så inte småttingarna sprang för att utforska hela hotellet.
Jag och Anton lyckades även få till en barnfri datenight på Heaven23. Den maten var helt fantastiskt!
Den berömda räkmackan från Heaven23
Drömmer fortfarande om denna förrätt! Bland top 3 av de godaste förrätter vi ätit..

Hit kommer vi gärna tillbaka!