Öland , Byxelkrok

För några dagar sedan gick vår älskade Zaga hastigt bort till katthimlen och vi blev kattlösa med en enorm saknad. En katt kan aldrig ersätta en annan katt men dessa två söta killar från Öland (kryddburkens kattungar) kommer få flytta hem till oss i september! Lägligt nog hade vi bestämt en Ölands resa för att bla hälsa på Antons jobbkollega som sommartid driver restaurang på ön. Vi passade då även på att hälsa på Linda och våra blivande skatter Mango & Mojje Mojito! Har känt Linda via våra bloggar sen 2007, så himla roligt att äntligen ses!
Vi körde genom hela vackra Öland! Hade velat stanna flera dagar för att utforska restauranger, natur, kamelfarmer och små mysiga butiker och fik.

Antons kollega Mia driver Krokens sallad och fisk i Byxelkrok. Väl värt ett besök!
Självklart blev det Öländska kroppkakor med! Serverat med grädde, rårörda lingon och smör!
På återseende Öland!