Semifreddo med Nutella

Det här behöver du till  nutellasemifreddo (10 bitar) : 
2 färdiga marängbottnar ( finns att köpa bland tårtbottnarna i affären)
4 äggulor
4 äggvitor
2 msk socker
5 dl grädde
400 gram ljummen nutella

Gör här:

Knäck äggen och separera äggulor i en skål och äggvitor i en annan. Vispa äggvitorna med 1 msk socker och vispa den till hårt skum. Vispa sedan äggulorna med en msk socker tills de blir fluffigt. Sist vispar du grädden, vispa den tills du kan bilda toppar med den.  Ta fram en rund form, med avtagbara kanter (cirka 25- 25 cm.)
Lägg den första marängbotten där, krossa sedan den andra i en skål, vänd ihop äggvitor, äggula  och grädde och blanda i hop med marängkrosset. Ringla ner den ljumna nutellan, går bra att värma i micron några sekunder.  Fyll upp formen med denna blandning. Blir någon smet över kan man göra portionsformar och frysa in. Ställ sedan in hela glasskakan i frysen i minst 5 timmar innan servering.
Gott med bär till.

Ta fram den i god tid så att den hinner tina något – då är den godast.