Flytten till Eksjö

Den 30 April gick flyttlasset till Småland! Lastbilen kom vid lunchtid och av förklarliga själ hade vi inte ens allt klart packat då (Alva föddes 27 April). Några byråer innehöll fortfarande kläder vilket jag packade ner under tiden Anton började lasta i lastbilen. Var nära ett litet sammanbrott där och då med 4 barn att ta hand om samtidigt! Efter några timmar packades alla barn in i bilen och vi styrde ner mot Eksjö. Anton kom efter i egen bil några timmar senare. Allt gick dock bra och i Eksjö hade vi massa hjälp vid avlastning. Vi har bott in oss i snart 3 veckor, några kartonger kvar att packa upp men vi trivs bra i vårt nya hem, har dock kämpat med lite babyblues pga all förändring som skett på kort tid och en storm av amningshormoner/ sömnbrist. Detta är något nytt för mig som i princip aldrig gråter eller känner mig speciellt nere. Som tur är har det lättat nu efter 3 veckor. Anton har börjat nytt jobb i Jönköping och jobbar dygnslånga pass och är sen ledig i längre perioder. Tjejerna har börjat sina nya skolor och trivs bra. Jag är hemma med de små barnen, städar, tvättar, hämtar/lämnar tjejerna på skolan samt jobbar med företaget/bloggen och med mitt styrelseuppdrag i SFSE (Svenska föreningen för supported employment) av den tid som blir över.

Jag köpte ett Lazy Spa vilket vi nu känner var en bra investering, barnen säger att det känns som att vara utomlands! 😀 Olivia har inrett vårt uterum med lite Thai-feelings.

På helgerna går vi gärna på loppis och denna karta är bla ett fynd från loppisen i Ingatorp. Älskar den!

Sander tycker det är härligt med all space vi plötsligt fått. Han leker med sina älskade bilar, badar SPA bad och hoppar studsmatta i trädgården. Han har hanterat att bli storebror bra, har accepterat att ”Kicki” (som han kallar lillasyster) flyttat in. 

Min stora badpojke! 😀 Han passar på han med..

Olivia har fått inreda i sitt eget rum, känns skönt med lite mer tonårsrum med ordning i! En stor säng så man har plats att gosa ner sig bredvid ibland.

En grill fick vi i inflyttningspresent från Antons pappa. Så välanvänd redan!

Matlagningen har vi kommit igång med såklart, äta bör man annars dör man!