God Jul – Julen 2019

God Jul – Julen 2019

Hoppas ni alla haft en fin jul! Vi har firat med nära och kära i Finland. Ätit för mycket gott, som alla andra jular! Julafton firades hos syster med familj som bjöd på smarrigt julbord. Glada och nöjda åkte vi sen hem igen mot momma.

Många fina klappar ligger och väntar under granen. Olivia som är 9 år önskade sig bla olika rituals produkter i julklapp, Emelie snart 12 år hoppades att en Michael Kors plånbok skulle ligga under granen. (Vilket turligt nog tomten hade ordnat)

Till pappan i huset hade tomten lämnat en snygg klocka från trendhim, En Limited Edition Jacob Dante klocka som kommer endast i 500 exemplar. Varje armbandsur är numrerat. Anton fick nr 190. Så snygg! Hoppas ni alla är nöjda över ert julfirande!

nette
info@kardemummagumman.se
1 Comment
 • Matkasse Test
  Posted at 15:27h, 29 december Svara

  Hej, god jul på dig med Nette!

  Tänkte bara kolla, jag har följt din blogg ett tag. Inte jättelänge och det kan vara så att jag missat något, men jag har nyligen blivit jätteintresserad av just matkassar och hur dem kan förbättra vår hälsa och allmän stress i vardagen.

  Är matkassar något du har intresserad dig av eller testat?

  Mvh

Post A Comment