Vimmerby Stadshotell med XC90

Betalt samarbete med enklare.se

I helgen åkte vi ner till småland för ett litet hemligt uppdrag. Vi kände oss alla nöjda och förväntansfulla när vi satte oss i bilen, kanske tom lite pirriga i våra magar. På tal om bil har vi nu äntligen köpt en ny bil, en Volvo XC90! Så himla nöjd med den. Den känns stabil och säker att köra och med 7 platser har vi alla gott om utrymme. Volvo XC90 är en mellanstor luxury, crossover SUV. Poängen med XC90 är personbilsmässiga köregenskaper, mycket hög passiv och aktiv säkerhet med bland annat elektroniskt vältningsskydd samt ovanligt flexibla utrymmen med möjlighet att ha med sig 7 personer samtidigt. Även om alla 7 säten är uppe rymms vår resevagn in tillsammans med ett par matkassar hur lätt som helst i bagageutrymmet. Nackdelen med den i stadstrafik är att man knappt hittar parkeringsplatser, känns som ett monster att parkera! Bilskatt och bränsleförbrukning är andra punkter man inte kan blunda för. Vårt uppdrag i småland då? Vi lovar att vi snart kommer att berätta mer om detta hemliga uppdrag, detta kommer dock att kräva en del kapital så vi valde att köpa en begagnad bil denna gång. Även om vi hade haft möjlighet att ta ett förmånligt billån för att köpa en ny. Hela resan var väldigt lyckad och detta firades med  natt och middag på Vimmerby stadshotell. Maten där var helt fantastisk, deras räkmackor OMG! . Bjuder här på några bilder från detta fantastiska hotell i Vimmerby, hit kommer vi att återkomma!

I samarbete med enklare.se