Amsterdam, Holland

Amsterdam, Holland

Att resa med barn är inte så komplicerat som man kan tro. Sander börjar bli en liten Globetrotter och van resenär! Förra veckan jobbade jag i Amsterdam, eftersom jag fortfarande ammar så fick mannen och Sander snällt följa med några dagar. Flyget från Stockholm tog ca 2 h. Sander somnade strax innan vi lyfte och vaknade när vi landat. Amsterdam sen, vilken underbar stad! Otroligt mysiga gränder, fick lite venedig-vibbar av det hela. Dock hade inte landet några stora kulinariska utsvävningar att bjuda på.

Jag var där och jobbade i min roll som styrelseledamot i Svenska föreningen för Supported Employment.

Vi bodde på Motel One vilket var ett fräscht och fint hotell som låg nära tunnelbanan. Ca 10-15 min från Centralstationen.

Amsterdam är verkligen cyklisternas stad! Det var cyklar precis överallt.

Sander är nu 9 månader och fortfarande väldigt enkel att ha att göra med. Glad och trygg liten kille. Att busa i hotellsängen var en populär aktivitet!

Nu reser vi med vår Carena Kobbe trend resevagn. Vi är mycket nöjda med denna! Väldigt lik Yoyo, dock lite större mått! När vi flög till Amsterdam kunde vi ta med den som handbagage på flyget iaf. Superskönt att kunna åka vagn ända fram till gaten. Vagnen har även nästintill fullt liggläge. Smidig och lätt men en varukorg som går att packa rejält vid shopping! 😀 Det minus den har är fällningen av ryggen där det är svårt att ända läge med ett barn i vagnen (Från liggande till sittande)

Om ni undrar varför jag gifte mig med denna man är detta en av förklaringarna! 😀 Totaly crazy!!

nette
info@kardemummagumman.se
No Comments

Post A Comment