Smaka på Stockholm 2019

Smaka på Stockholm 2019

Smaka på Stockholm – en av världens största matfestivaler där flera av landets främsta kockar och restauranger kommer att samlas fem dagar i Kungsträdgården. Dessa dagar är fyllda med mycket spännande nyheter och stort fokus på Zero waste och FRAMTIDENS MAT! (ÖPPET 2019: 5-8 juni 11-22.00; 9 juni 11-21.00)

Bästa rätterna på Smaka på Stockholm 2019

Festivalens mest spännande rätt måste vara Hawaii Poké’s Poké-cone. En Glasstrut fylld med lax eller tofu, ris, sriracha, mango, sesamfrön samt chili mayo. Hur lovely lät inte det? Själv älskar jag steamed bun vilket även gick att finna! Årets Vego var “My Vegina” dit kön ringlade sig lång.

Jag och Emelie har varit där och kollat läget igår, träffade på lite bekantskaper som bla Paul Svensson. Det kommer bli ytterligare en tur innan det är över för detta år!

nette
info@kardemummagumman.se
No Comments

Post A Comment