Premiär av Takpark by Urban deli och förpremiär av Baywatch

takparken

På Takpark by Urban Deli njuter du av en fantastisk utsikt över Stockholm. Sedan förra året har de utökat med tre barer, varav en i den nya glaspaviljongen.

Där kan man sippa på ett glas bubblande cava, öl, vin, drink, slush eller läsk. Vill du ha något att äta så finns salladsbowls, charkbricka och snacks! Kan varmt rekommendera ett besök för lite högklassiga råvaror och skönt häng!

Cointreau Fizz! Något nytt för mig men ack så gott!!!

 

 

Efteråt gick vi på premiären av Baywatch!

I ”Baywatch” fick vi möta Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) och hans nyanställda, yngre kollega, den kaxiga Matt Brody (Zac Efron). Tillsammans försöker de sätta dit ett kriminellt gäng som slagit klorna i kuststaden där de båda jobbar som livräddare på stranden. Lite småsnuskig humoristisk men ändå med en del spännande inslag! Vi fick oss några goda skratt!

Anton var happy över sponsorerna på plats! Vem bryr sig om halvnakna brudar när det finns Dunkin donuts 😉