Hyra bil i Miami, sunpass och vägar

Hyra bil i Miami, sunpass och vägar

Att inte ha tillgång till bil i Miami är inte att rekommendera! Allt man vill se ligger långt ifrån varandra och att åka taxi runt är inte billigt! Lokaltrafiken går lite som den vill och med många byten! Vi hyrde en mustang som vi för 11 dagar betalt 3600 kr för. Se till att läsa noga vad det är du betalar för och vilka försäkringar du betalt! De vill gärna lägga på allt möjligt extra på priset! Fota även bilen innan om den skulle ha några eventuella skador innan du åker!

image

Där du hyr bilen kan du även hyra en såkallad “sunpass” som sitter inne i bilen och registreras av vägtullar.. denna hyra kostar runt 15 dollar för hela tiden samt ev tullavgift som dras från ditt kort i efterhand.. väldigt smidigt!

image

Vägarna i Miami är oftast 5 el 6 filiga och med mycket snabba filbyten så det gäller att ha ögon i nacken! Dock visas även stor hänsyn till att du själv behöver byta fil… tyckte man lärde sig rätt snabbt och kom in i flowet!

image

Att hyra en navigator skulle kosta oss ca 800 kr för dessa dagar men istället kan ni spara de pengarna och ladda ner ett större område för offline navigering från Google maps, fungerade alldeles fint! Det tar ett tag dock innan man vänjer sig vid deras Miles och hastighetsbegränsningar…

image

Vi besökte 2 större köpcentrum, sawgrass Mills samt Dolphin Mall och tyckte de var rätt likvärdiga (och med mycket bra priser på märkesvaror) Vilket resulterade i 4 ggr inköp hos Michael Kors! 😉

image

image

image

nette
info@kardemummagumman.se
No Comments

Post A Comment