Sanibel Island , Florida

Sanibel Island , Florida

Idag gjorde vi en utflykt till andra sidan Florida, till Sanibel Island mot mexikanska golfen! Resan med bil tog ca 2 h och 45 minuter från Fort Lauderdale. Vi gjorde ett kort stopp på vägen för att äta på Taco Bell…

image

image

Sanibel är känt för alla miljoner snäckor som flutit upp på land och snäckor plockade vi!!!

image

Skickade en liten hälsning till min kapten som är hemma i Sverige…

image

Är ni i Florida rekommenderar jag verkligen att ni tar er tid att besöka Sanibel, magiskt vackert med alla snäckor, vita sandstränder och delfiner som simmar runt ön!

image

image

Blev stannad av en parkeringsvakt då vi ställt oss lite tokigt och det visade sig att han hade släkt i Stockholm och kunde lite svenska vilket kändes väldigt märkligt där mitt ute på en ö i USA! Han blev väldigt hjälpsam och visade oss platser vi inte får missa samt tipsade om en grym fiskrestaurang, Lazy Flamingo! Såå god mat…

image

image

nette
info@kardemummagumman.se
No Comments

Post A Comment