Gala Jul på Silja Galaxy

Här kommer en bildbomb från förra helgen då jag och en vän var iväg på en avkopplande kryssning med Silja Galaxy, Denna härliga 23-timmars julkryssning bjuder på GalaJul-show med stjärnartister torsdag–lördag, Hoffmaestro spelade när vi var och vi hade det kanonkul!

image

När vi gick ombord åt vi på en dignande julbuffé, skaldjuren blev vår favorit!

image

image

image

image

image

image

image

image

friends

image

Tidigt nästa morgon avnjöt vi en specialfrukost i grillhouse, champagnefrukost närmare bestämt!

image

..och kryssningen avslutades på samma ställe med mat från ala carten, rekommenderas varmt!

image

image

Tallink Silja Line har överlägset den bästa maten som går att finna på Östersjön och med underhållande artister är det 23 välspenderade timmar där vi även passade på att fylla tomtens säck med lite tax-free varor! 😉