En annorlunda julafton ombord på Silja Symphony

En annorlunda julafton ombord på Silja Symphony

Denna julafton kommer inte riktigt vara som den alltid har varit! Under mina 10 år här i Sverige har jag firat varje jul hemma i Närpes, Finland med släkt och familj men inte denna jul… Ibland går det helt enkelt inte att komma iväg men som tur är kommer mina föräldrar hit och firar med oss! Vi har valt att lyxa till det och fira jul ombord på Silja Symphony med all inclusive!

Utresa 24.12.2015  med julpaket som innehåller 2 x julbuffé, brunch, Frukostbuffé och glögg. En dag i Helsingfors men vi kommer spendera dagen på SPA avdelningen, bubbla lite i bubbelbadet, basta och bara rå om varandra utan stress! Gäller att göra det bästa av situationen och vi alla ser framemot denna stressfria jul! 🙂 Hur firar ni i er familj?

symphony

index

nette
info@kardemummagumman.se
No Comments

Post A Comment