Crock Pot 5,6L Multifunktionell slowcooker -Utsedd till årets julklapp!

Crock Pot 5,6L Multifunktionell slowcooker -Utsedd till årets julklapp!

Tänk vad underbart att komma hem efter en lång arbetsdag, du är trött och hungrig, och när du öppnar dörren så möts du av doften av nylagad mat! Med en CrockPot sköter sig matlagningen själv och du sparar tid genom att laga långsamt helt enkelt! Jag har testat den tidigare modellen av crockpot som hade lite mindre finesser men jisses vilka underbara rätter den skapat! Jag förberedde den på kvällen när barnen somnat och ställde in hela grytan i kylskåpet, sen bara ställde in tiden på morgonen så var maten klar när vi kom hem!

image

Denna crockpot gör verkligen skäl för sitt namn multicooker. Förutom att vara en traditionell slowcooker kan den mångsidiga grytan användas som riskokare, miniugn, stekgryta, ångkokare samt att man även ska kunna baka i den. Den är perfekt för ett långkok där du kan förbereda genom att bryna den direkt i grytan innan den får stå och puttra i några timmar.

Multicookern kan förprogrammeras och med en timer kan du skräddarsy matlagningen precis efter din dag. Framsidan har en display som visar tiden. Innergrytan är av aluminium och med ett glaslock kan du tjuvkika på matlagningen under tiden och även diska det i maskin.

Hur gör man?

Att laga mat med en crockpot kunde inte vara enklare. Man lägger helt enkelt ingredienserna i grytan, lägger på locket, sätter kontakten i väggen och startar den. Sedan får den stå på i ungefär 1-10 (vanligen 6-8) timmar beroende på recept, och när du lyfter på locket nästa gång möts du av en underbar doft och en perfekt lagad måltid! Tack vare denna långkokare förbereder du bara maten i några minuter, och serverar senare en hemlagad måltid som smakar som om du tillbringat hela dagen i köket.

Jag kommer dela med mig av lite recept vartefter jag testa mer av denna multifunktionella sloowcooker och alla dess funktioner! 🙂

nette
info@kardemummagumman.se
No Comments

Post A Comment