Cision rankar: Matbloggar | Topp 10

Cision rankar: Matbloggar | Topp 10

Cision rankar: Matbloggar | Cision Sverige.

Matblogg

Vilken mat får det att vattnas i munnen på dig? Den här månaden har vi listat 10 matbloggar som får smaklökarna att dansa på tungan. Anledningen till att vi valt att ranka just matbloggar är förutom att det är extra mysigt att hänga i köket under årets mörkare månader även att vi är samarbetspartners till Matbloggspriset som delas ut den 5 november.

Här är månadens bloggtoppslista:

1. GREEN KITCHEN STORIES
2. Made By Mary
3. Kryddburken
4. Matgeek
5. Jennys matblogg
6. Anne’s Food
7. Spisat.se
8. Nadjaskitchen.se
9. Kardemummagumman
10. Salt & Peppar

Läs vilka som låg på listan 2013 och 2014.

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och delning i sociala medier, Twitterföljare och Facebook-likes. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista? Kontakta oss gärna!

nette
info@kardemummagumman.se
No Comments

Post A Comment