27 aug Restaurangakademien och Cono Sur
I fredags var det dags igen för en träff med alla vi bloggare som deltar i Cono Sur tävlingen (Rösta gör ni HÄR) otroligt god mat, fin stämning och underbara människor! 🙂
Kvällen inleddes med lite information och bubbel, sen vidare till köket och olika stationer där vi skulle färdigställa maten vi ska avnjuta, sen lite information ifrån Cono sur (Spring Wine & Spirits) om vinerna och vingården, sist avnjöts mat med fint kombinerade viner! En toppenkväll helt enkelt! 🙂
Kyckling och anklever crème på surdegskrutong
Cono Sur Bicicleta Gewurztraminer 2015
Rimmad gös med skivad rå svamp, krondillsemulsion och forellrom
Cono Sur Organic Chardonnay 2015
Råbiff på innanlår med potatisskum, bondbönor, krasse och picklad schalottenlök
Cono Sur Ocio Pinot Noir 2012
Kantarellrisotto
Cono Sur Organic Cabernet Sauvignon Carmenere 2014
Tack till er övriga deltagare med och fantastiska recept!
Fröken M
Posted at 16:11h, 27 augustiÅhh va gott alt såg ut!
Jag är riktigt ledsen för att jag inte hade möjlighet att gå 🙁