Totalhälsa, goda krustader och fantastiska resultat!

I våras var jag iväg på ett event hos Totalhälsa där vi fick bekanta oss med en mängd olika skönhetsbehandlingar, titta runt och få mer information. Bestämde mig efter ett tag att faktiskt testa en, då jag själv har stört mig på ytliga blodkärl i ansiktet så valde jag innan sommaren att göra en IPL Cellox20 behandling som man kan reducera röda ytliga kärl i ansiktet, rosacea, pigmentfläckar eller reducera hårväxt permanent med. Behandlingen tog ca 20 min, var inte det skönaste jag varit med om men resultatet var fantastiskt! På vissa krävs det flera behandlingar och på andra försvinner det snabbare! Direkt efter blev jag rätt svullen i ansiktet vilket höll i sig ca 2-3 dagar, sen blev blodkärlen bruna för att efter en vecka försvinna och man såg resultatet, som sagt mycket nöjd! Jag kan varmt rekommendera ett besök hos Maria om ni vill ha proffsiga behandlingar utförda! 🙂

image

image

Fick recept på dessa gudomliga krustader av Maria:

Laxröra

 • 80g varmrökt lax
 • 0,5 dl gräddfil
 • 1 msk citronsaft
 • 1 msk majonäs
 • salt o peppar

räkröra (ca 24st krustader)

 • 2 krm salt
 • 1 st vitlöksklyfta
 • 0.5 st rödlök
 • 1 st mango
 • 1 st lime
 • 2 msk sweet chili sause
 • 500g räkor med skal
 • (150g räkor utan skal)

image

image