Dröm sött med DreamZebra

Vi samarbetar med ett företag som säljer riktigt grymma madrasser, vi får testa en madrass och även erbjuda er läsare en fin rabatt! 🙂 Tjejerna var så entusiastiska när vi packade upp den.. och ja det var så enkelt så ett barn klarade av det! Jag som lätt får ont i axlar och nacke ser verkligen framemot att få testa denna madrass och barnen kommer sova som små prinsessor!

 

Under mars smyglanserade det brittiska madrassföretaget DreamZebra en revolutionerade bed-in-a-box madrass i Sverige med en unik treskiktskonstruktion som gör att den formar sig efter kroppen och andas. Madrassen kan användas direkt på golvet, el i exempelvis en sängram! De säljs till en fjärdedel av priset från likvärdiga madrasser. Redan efter ett par veckor har DreamZebra gjort succé  med en försäljning på över 1 000 sålda madrasser i Sverige. Madrasserna passar alla som väger mellan 20 – 200 kilo, säljs direkt på nätet för att slippa mellanhänder!

wpid-img_20150421_161814.jpg

DreamZebras madrass levereras direkt hem till dörren vakuumförpackad i en låda på 106 x 53 cm, oavsett om madrassen är 180 eller 80 cm bred. När du packar upp madrassen utvecklas den till full storlek inom några minuter.

madrass

madrass2

DreamZebras erbjuder 10 års garanti och 40 dagars returrätt. Vid retur hämtar DreamZebra madrassen hemma hos kunden.

 

Med rabattkod: KARDEMUMMAGUMMAN får ni 460 Kr (50 €) i rabatt på en madrass så har ni letat en som kommer funka bra på er som också har ryggproblem kan det vara läge att slå till! 🙂

(rabattkoden är giltig: 8/4/15 – 13/5/15.)2 thoughts on “Dröm sött med DreamZebra”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *