Assistanssemester

Assistanssemester

logo-svart

Så, nu är det jag jobbat med hela hösten äntligen på gång!  🙂 Som ni kanske redan vet så jobbar jag idag heltid som Arbetshandledare på en Daglig verksamhet, så intresset att hjälpa människor har alltid funnits, efter så många år som jag jobbat så lär man sig även se behoven, som inte blir tillgodosedda. Man kan använda sig av dessa svårigheter och göra något åt det. Där föddes mitt och min kollegas nya företag, Assistanssemester!

Vi är en resebyrå som samarbetar med Apollo, vi letar upp handikappvänliga hotell, fixar transfer, har alltid all inclusive på alla hotell och  även tillhandahåller ledsagare som möter upp brukaren på Arlanda och följer med under hela semestern! Så att allt ska gå så smidigt som möjligt och så att brukaren ska kunna leva och resa precis som alla andra!

Så tipsa gärna om oss och sprid ordet till såna ni känner som tex jobbar på en gruppbostad eller liknande! 🙂

image

nette
info@kardemummagumman.se
No Comments

Post A Comment