Casting (Barnmodell)

Casting (Barnmodell)

Olivia har jobbat rätt mycket som barnmodell och jag har fått många frågor kring det, Idag har vi varit iväg på casting för Hennes & Mauritz.. hon tyckte fotografering gick alldeles för fort och var inte så sugen på att gå hem när vi var klara. Vi (Jag) har tackat nej till väldigt många uppdrag där många faktorer spelar in, dels ska de inte krocka med mitt vanliga jobb så jag måste ta ledigt och dels ska det vara roligt för henne, hon är liten och tycker inte en heldag i studion blir sådär jätterolig, men att jobba med stora rutinerade företag brukar funka utmärkt! De har koll på tider och hur barn fungerar.. 🙂 Olivia är väldigt social, orädd, glad och älskar att stå i centrum så hon är lättstyrd av fotograferna så allt handlar inte om utseende! 🙂 Om ni vill att era barn ska jobba som barnmodell kan ni lägga upp dem på ex statist.se där man både kan söka jobb och bli kontaktad av olika produktionsbolag! Lycka till!!!

I väntan på sin tur, det ÄR oftast mycket väntande…

image

image

image

image

Det har blivit många jobb för Polarn & Pyret….

 

image

flyger foto foto1 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7

nette
info@kardemummagumman.se
1 Comment
  • Carsan
    Posted at 22:17h, 29 oktober Svara

    Hej. Mitt barn blev precis bokat för fotografering via statist.se av pop och glad som jag blev glömde jag att fråga om arvode. Vad kan man förvänta sig av en halv dags fotografering? Jag har tidigare sett summor på 1000-1500 kr.

Post A Comment