Julklappstips

Har man många att köpa till får man börja i tid, alltid samma problem vad man ska handla så tänkte jag slänger upp tips här vart efter jag införskaffar mina julklappar, alltid hjälper det någon! 🙂 Min första julklapp blev till Olivia, hon har egentligen önskat sig ett husdjur men vi är inte riktigt på samma linje så hon får en nyckelpiga! 😉

Har hört mycket gott om dessa wheely bugs, svänger på en 5öring 😉 och är en väldigt robust handgjord leksak. Denna modell är rekommenderad från 3 år!

a

På samma webbshop (Kontorsmagasinet, som har väldigt många bra leksaker men även mycket annat för kontor, städ, IT, skola, förskola) hittade jag instrument som skulle bli väldigt populära här hemma!

bongotamburin

trumma

 

 

 

 

 

Sen hittade jag massa roligt pyssel till väldigt bra pris så vill ni hitta lite roliga presenter kan ni kika in där! 🙂 Mina barn har så himla mycket redan så pyssel är en förbrukningsvara som försvinner vartefter ;). Vad köper ni till era i samma åldrar? (4 och 6 år)