Snygga arbetskläder

Snygga arbetskläder

På sista tiden har jag kollat en del efter arbetskläder och arbetsskor, dels för mitt nuvarande jobb där vi behöver beställa arbetskläder för oss inom socialomsorgen, dels efter arbetskläder för mitt nya företag, och dels spanat in snygga arbetskläder för de som jobbar i kök. Tingstad Prowear är en av dem som dykt upp som har kläder i alla kategorier (Till bra priser). Dels säljer de sitt eget märke Tingstad Prowear men även andra märkeskläder finns på deras sida!

tingstad2

tingstad1

tingstadtingstad3Nu kan jag med glädje i samarbete med Tingstad erbjuda er en rabattkod på 10% på ert nästa köp där.

(Tips de säljer även fina varumärkeskläder som ex Adidas, Birkenstock etc..)

Rabattkoden har upphört!

 

nette
info@kardemummagumman.se
No Comments

Post A Comment