Klockhusparken

Riksbyggen håller just nu på att bygga om Beckombergas gamla sjukhus i Bromma till bostäder med anledning av detta så har de under sommaren passat på att utnyttja den stora parken i Beckomberga för att öppna sommarrestaurangen Klockhusparken. De har fyllt parken med sommarlekar och sittplatser för stora som små, serverar mat av hög kvalitet med tonvikt på grillat och i ett av husen visar de fotbolls-VM på storbildskärm.  Jag var inbjuden i helgen att testa restaurangen och se mig runt i området!

Jättemysigt ställe och maten smakade väldigt bra när den väl kom! Serveringen var lite rörig och långsam dock, men personalen var trevliga! 🙂

image

image

image

image

image

Kan rekommendera er som bor i området att ta er en tur och spana in den, massa barnfamiljer på plats och massa aktiviteter för små med spring i benen!

klockhus

Riksbyggen logotyp1 thought on “Klockhusparken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *