Vinn en Bosch MUM 5 “Spring Blue”

Vinn en Bosch MUM 5 “Spring Blue”

Alltså jag ÄLSKAR min matberedare från Bosch. Snyggaste designen och så funktionell!!! Jag har nu fått glädjen att lotta ut en MUM 5 i samarbete med Bosch i den underbara färgen Spring blue så vill ni bli lycklig ägare av den ska ni delta i denna tävling!

MCSA00579282_D7853_MUM54020_216323_def.eps

 

Vill du bli lycklig ägare till en MUM5? – En kraftfull köksmaskin med prisbelönt design. En riktig allkonstnär som är lätt att använda. Naturligtvis med Bosch’s utmärkande kvalitet!

För att delta i tävlingen vill jag att du ger mig namnet på din favoriträtt/dessert  som du skulle tillverka med hjälp av din nya MUM5?

(för extra chans att vinna kan ni länka på er blogg till tävlingen eller gilla Kardemummagumman på Facebook! (Skriv detta i kommentaren)

Tävlingen pågår fram till Onsdagen den 19 Mars 2014 kl:18.00

(Ev vinstskatt betalas av vinnaren)

nette
info@kardemummagumman.se
51 Comments
 • jessica
  Posted at 20:16h, 11 mars Svara

  Oj, svårt val.. men kroppkakor!

  • Pernilla
   Posted at 09:57h, 17 mars Svara

   Oj om jag skulle få äran och vinna denna underbara sak skulle den helt klart gå varm:)Har en 8 månaders tjej skulle mixa och fixa mat åt henne och testa baka massa olika härliga bröd,pajer och kakor.
   Följer din blogg gillar den massor! Du verkar ha rötter från österbotten :)bor själv i korsnäs. skulle va kul att få hem en vinst till Finland.

 • PabloD Gourmet
  Posted at 20:26h, 11 mars Svara

  Jag vill ha en Bosch MUM 5! je je.

  Visst är det perfekt för bakar min favorit recept: Svensk äppeltårta [http://pablodgourmet.com/2011/03/28/tarta-de-manzana-sueca-con-pedro-ximenez-tradicion-2/]

  Mvh

  PabloD

 • Sara
  Posted at 20:35h, 11 mars Svara

  Oj vilken fin tävling! Om jag vann så skulle jag försöka att återskapa svärmors petit choux, de luftigaste man kan tänka sig. Fyllda med lättvispad grädde och hallon är de helt oemotståndliga. Tyvärr är hon inte i livet längre, så jag får prova mig fram och hoppas att jag kommer i närheten i alla fall.
  Kram!

 • sonja
  Posted at 20:49h, 11 mars Svara

  Vilken lyx att få äga en sådan fin manick i köket ! Om jag skulle vinna den så blir det att prova på honungskaka med chokladglasyr 🙂

 • Annika
  Posted at 21:09h, 11 mars Svara

  Jag skulle helt klart göra en smaskig pätkischokladkaka. Mums….

 • Thalia becerril
  Posted at 21:39h, 11 mars Svara

  Jag vill baka den mexikanska bröd som vi kallas pan de muerto

 • Ina Njord
  Posted at 21:47h, 11 mars Svara

  Jag tänker här nämna några skäl till varför jag skulle dyrka denna maskin likt en Gud om den skulle hamna i mitt hushåll.

  1. Hej då skära lök med dotterns cyklop på ansiktet. Jag gör faktiskt det för att mina knivar är så gamla och slöa att lökångorna gör så att ögonen ploppar ur ögonhålorna annars.

  2. Hej då bruna elvispen från 70- talet. Jag har en bajsbrun livsfarlig elvisp som ger mig små stötar när jag drar ur sladden. Det är som en thriller varje gång jag ska vispa grädde. Kommer jag överleva denna efterrätt eller inte. Ingen vet säkert.

  3. Jag skulle äta mer grönsaker. Sååå smidigt att trolla fram små fina morotstavar, gurkor osv som jag och barnen älskar.

  4. Hej då fiskpinnar och pulvermos! Jag suger på matlagning men denna skulle ge mig fantastisk inspiration till nya goda rätter.

  5. Försökte inhandla en liknande i Julas, men när försäljaren envist försökte pracka på mig ett mobilabonemang i en halvtimme, så slutade det hela med att jag blev så matt och svettig att jag lämnade kvar apparaten och gick. :-/

  Sist men inte minst. Receptet kommer jag hämta från kardemummagumman. För jag vet att hon har riktigt heta tips, och att jag gillar hennes mat och desserter.

  …Kan man göra crème brule i den?
  😉

 • sara welin
  Posted at 05:13h, 12 mars Svara

  Jag har börjat baka mycket surdegsbröd, knådande för hand ger förvisso armarna ett träningspass men en köksmaskin skulle garanterat spara tid (och svett). Så degar i alla dess former skulle jag använda den till mest.

 • Stina
  Posted at 07:57h, 12 mars Svara

  Åh jag vet mycket jag skulle laga om jag hade en köksmaskin, men framför allt skulle jag laga barnens favoritpizza! Jag kan inte laga något som innefattar knådning pga skador i mina händer, så det blir aldrig pizza, eller hembakta bröd, bullar osv här hemma! Sen alla tillbehör! Iiiiiih! Tänk att få göra godaste leverpastejen i den där!

  Nu håller jag mina tummar hårt!!! Kram stina

 • Katarina L
  Posted at 08:51h, 12 mars Svara

  Jag skulle baka en glasstårta med maräng till min sons ettårsdag. Jag gillar dig på fb (katarina lindborg).

 • Elins bakficka
  Posted at 09:10h, 12 mars Svara

  Cheesecake cheesecake cheesecake.
  Utan att tveka skulle jag göra en cheesecake med mango och vit choklad.

  Har delat på min Facebooksida och gillar givetvis dig!

 • Rebeccas.se
  Posted at 09:16h, 12 mars Svara

  Jag kan inte bestämma mig, skulle vilja göra massor! Vispa upp härliga smörkrämer till cupcakes, krossa digestivekex till botten och vispa maräng till toppen på key lime pie, eller varför inte riva morötter i den och sedan använda matberedaren till en härlig morotskaka med valnötter i. Om jag vann skulle jag nog få ställa till med kalas helt enkelt! 🙂

  Gillar på FB!

 • veronica hedlund
  Posted at 10:59h, 12 mars Svara

  jag är jätte gärna med och om jag hade vunnit den skulle jag göra underbara winerbröd med olika fyllningar..

  kram veronica

 • Denise
  Posted at 12:05h, 12 mars Svara

  Jag skulle gärna vilja vinna en sån för min gamla bosch böjar bli sliten, och då skulle jag bjuda dej på ananas och banan paj när du kommer 😉

 • Vform
  Posted at 12:53h, 12 mars Svara

  Oj vikken tävling!
  Om jag vinner skulle jag ge den till min ‘allt i allo’ … min egen kock i köket :o)
  Den är han värd!!
  Länkar också …
  Vivan

 • Linda
  Posted at 14:22h, 12 mars Svara

  Åh jösses vilken drömvinst!

  Jag skulle vispa ihop en god maräng och göra min favoritdessert: Pavlova med lemoncurd (alternativt rabarberkompott) och färska jordgubbar. Det syrliga bryter så härligt mot det söta och vem tycker inte om solvarma färska jordgubbar?

  Jag gillar definitivt Kardemumma gumman på facebook! 🙂

  Linda

 • Nora
  Posted at 20:28h, 12 mars Svara

  Min gamla matberedare bestämde sig för att gå i pension idag och det här visade sig vara en perfekt chans! Om jag skulle vinna den här supervackra matberedaren så skulle jag fortsätta experimentera med degar. Det jag tycker är kul med bröd är hur olika man kan göra dem med bara några få ändringar!

  Men det jag värkligen ser fram emot att prova på, är min farmors recept på bullar. De är det godaste jag någonsin smakat men jag har, än så länge, inte lyckats få till dem!

 • Magdalena
  Posted at 08:57h, 13 mars Svara

  Jag har fyra grabbar mellan 7 och 12 år som gillar att stå i köket. Småkockarna lagar gärna mat men favoriten är ändå att baka i alla former. Det här vore ett perfekt tillskott för dem.
  Kardemummagumman gillar vi på fb

 • Carolina
  Posted at 10:21h, 13 mars Svara

  Åh hurra, vilken bra – vilken chans du oss ger, nu hoppas jag att det omöjliga sker. Tänk om jag denna skulle vinna – då allt krångel i köket skulle försvinna och dessutom så är den ju så otroligt snygg – med den skulle jag i köket känna mig trygg!

  Jag skulle använda den som ett hjälpmedel till “mitt nya liv”, det är dags att bli nyttigare och få koll på läget, så därför skulle den bland annat få hjälpa mig att baka bröd, att göra från grunden på bästa sätt!

  Jag gillar din sida på FB (Carolina Åhsberg)

 • Ninus
  Posted at 16:08h, 13 mars Svara

  Jaaaaa, den vill jag vinna!!! Har drömt om en bra matberedare länge som man kan i princip göra ALLT med!
  Gillar att baka bröd, semlor och Nancys bullakransar m.m. men jag gillar INTE själva degarna, nee-ee….så det är nu en sak som den kommer att vara i flitig användning till-DEGARNA 🙂
  Och en massa smått och gott…. 😉

 • Pia Näsman
  Posted at 16:17h, 13 mars Svara

  En sån fin maskin skulle platsa bra in här i vårt kök! Jag skulle nog laga sjömansbiff med skivartillbehöret, och som gott fika macroner! Gillar så klart din sida på Facebook också!

 • johanna
  Posted at 21:01h, 13 mars Svara

  Vilken tävling :-)! Maskinen skulle passa perfekt i mitt kök.
  Om jag vinner ska jag baka en massa godsaker och dessutom skulle jag bjuda min pappa på farmors goda plommonblamanche.
  Jag gillar din sida på Facebook.

 • Cecilia
  Posted at 21:38h, 13 mars Svara

  Oj en sån skulle jag vilja ha….då skulle jag fixa krämiga kanelbullar i den 🙂

 • Annika
  Posted at 21:43h, 13 mars Svara

  Med detta mästerverk skulle jag med lite mindre blod, svett och tårar baka en citron-marrängpaj, mumsens!

 • Anna Lundqvist
  Posted at 16:33h, 14 mars Svara

  Jag är helt klart med!!! Om jag har turen att få vinna skulle jag be mamma om hjälp och få henne att lära mig göra min favoriträtt kroppkakor.

  Gillar på fb – Anna Lundqvist

 • Hemma hos Ingeborg
  Posted at 15:04h, 15 mars Svara

  Ååh , just vad jag skulle behöva.. äger ingen assistent och gillar att baka. Skulle bums testa på att göra en smarrig Dajmkaka som jag läste om… och naturligtvis testa på en Juliennesoppa..Gillar på FB

 • Christina M
  Posted at 22:18h, 15 mars Svara

  Oj vilken rolig tävling, den vill man inte missa .
  Eftersom jag lider av en reumatisk sjukdom skulle denna MUM5 verkligen underlätta i min vardag. Skulle jag vinna denna köksmaskin skulle det första att baka bli katrinplommon sufflé , som kräver mycket vispande.

  Christina

 • Lilian
  Posted at 08:20h, 16 mars Svara

  Hej. Med den där maskinen skulle jag göra choklad fromage som är hela familjens favorit dessert.

 • Pirjo K
  Posted at 19:41h, 16 mars Svara

  Låter som en fantastisk chans att få vinna. Själv har man kommit in på ålderns höst, så det skulle vara underbart med en hjälpreda. Tänk att få göra munkar och sima till Valborg och karelska piroger till påsken, ha en massa gott att mumsa på när barnbarnen kommer på besök

 • ida
  Posted at 09:21h, 17 mars Svara

  oj oj om man skulle få ha en riktig köksassistent hemma som har allt i ett: Bunke, rivjärn, mixer.
  Jag skulle nog börja baka mera bröd för att det är fan så mycket godare och hälsosammare än butikens bröd. Boschen jag har nu är så liten och klen så jag kan inte göra så stora satser i den.

  gillar på FB också!

 • Mathilda
  Posted at 13:35h, 17 mars Svara

  Jag skulle gärna vilja vinna en köksmaskin!
  Jag älskar att baka så det kommer nog bli en hel del brödbakande om jag vinner för just nu knådar jag mest för hand och det tar mycket på orken och tiden 🙂
  Men en efterrätt som jag skulle satsa på är definitivt någonting med mjuk maräng för det är så himla gott!

  /Mathilda.

 • Therese
  Posted at 08:21h, 18 mars Svara

  Håller tummarna hårt! 🙂 Min favoritdessert är en mäktig kladdkaka med tryffeltopping serverad med en fräsch fruktsallad och lättvispad grädde och till det skulle denna köksmaskin passa utmärkt.
  (Jag gillar kardemummagumman på fb)

 • lise-lotte nyman
  Posted at 20:05h, 18 mars Svara

  jag skulle baka vetebullar med kanel och socker tillsammans med mina barn. Oj vad den skulle komma bra till pass när min har gott sönder 😉

 • Linda
  Posted at 20:09h, 18 mars Svara

  skulle jag vinna denna underbara maskin skulle jag nog försöka mig på att göra morotskaka. Ha aldrig själv bakat morotskaka men det är en av min absolut favorit. Jag brukar inte gilla att baka eller fixa mat men skulle jag ha en sån här hjälp hemma skulle jag no bli en suverän hemmakock och impa lite på gubben 🙂

  • Linda
   Posted at 20:12h, 18 mars Svara

   Å ja jag gillat din sida på fb 🙂

 • Ulrika
  Posted at 20:19h, 18 mars Svara

  jag skulle göra turkisk peppar mousse med vitchoklad (egen recept)

 • Sara Eriksson
  Posted at 21:11h, 18 mars Svara

  Baileysparfait med vit choklad

 • Carola
  Posted at 21:38h, 18 mars Svara

  Åh! Jag bakar jämnt på jobbet, men hemma i min lilla minilägenhet blir det inte mycket pga brist av köksmaskiner… Jag å dotra skulle göra morotskaka! Riva och ha oss 😀 Sen skulle vi mixa milkshakes! Och göra egen tomatsås till pastan! Baka bröd!

 • Hanna
  Posted at 21:42h, 18 mars Svara

  Pinocciotårta, marängtårta – “Kärt barn har många namn”.
  Enkel men supergod minsann!
  Min bästa hjälp jag kan få av denna fräcka mackapär,
  tårtan fyller jag med limecurdgrädde och färska bär!

 • Britt-Helen Senkas
  Posted at 21:50h, 18 mars Svara

  Blåbärspaj med lättvispad grädde

 • Sophia
  Posted at 22:51h, 18 mars Svara

  Härlig tävling! Chokladbullar ♡
  och bröd, bakar allt bröd själv, det skulle gå så mycket lättare med maskin 🙂

 • Birgitta Abrahamsson
  Posted at 23:48h, 18 mars Svara

  Hej!

  Jag skulle göra en supergod kladdkaka med riktigt mörk choklad och bjuda min älskade dotter på. Hon har nyligen övervunnit svår elakartad cancer. Hon är värd alla godsaker i världen. Jag är så tacksam att hon lever! Håller tummar och tår att jag den fina maskinen får! Har gillat på fb.
  Kram

 • Madelene Abrahamsson
  Posted at 23:55h, 18 mars Svara

  Hejsan!

  Gillar på facebook. Jag skulle göra en härlig blåbärspaj med lättvispad grädde till och bjuda min helt underbara mamma på den. Hon har vårdat mig på min långa resa då jag nyligen var sängliggande i svår cancer. Nu har jag övervunnit den hemska sjukdomen och det skulle vara så roligt att få överraska henne med en god paj. Håller tummarna hårt!

  Kram

 • Rolf Abrahamsson
  Posted at 00:01h, 19 mars Svara

  Hejsan!

  Jag skulle göra en underbar Jordgubbstårta och bjuda min kära fru på. Hon är mån om både människor och djur och tänker minst på sig själv. Hon är guld värd och jag älskar henne så. Håller tummarna!
  Har gillat på facebook.

  Mvh Rolf

 • Robert Schirman
  Posted at 00:06h, 19 mars Svara

  Tjena!

  Har gillat på Facebook.
  Jag skulle göra en härlig Morotskaka med citronglasyr uppepå. Min underbara flickvän skulle få den första biten. Hon betyder verkligen allt för mig. Hoppas på lite tur nu!

  Mvh Robert

 • Theres
  Posted at 12:46h, 19 mars Svara

  Jag skulle vilja vinna en MUM5 ! Vilken fröjd att slippa gråta stora bamse tårar över den hackade löken , att slippa skiva potatis för hand tills att nästan handleden går av.
  Vinner jag denna MUM5 ska jag försöka efter likna min mormors potatis moussaka som vi älskade och till efterrätt skulle det bli Hallonpannacotta paj . Håller tummarna nu !!!!
  ( Jag gillar Kardemummagumman på fb )

 • Daniela
  Posted at 13:38h, 19 mars Svara

  Budapestrulle! Jag skulle använda MUM5 till att vispa äggvitor och socker, hacka hasselnötter och blanda med mjöl, samt vispa grädden lagom härligt krämig. Sedan lite ugn, plus grädde och mandarin, därtill lite lugn, och en njutning så fin …

 • Lizette Kaas
  Posted at 16:37h, 19 mars Svara

  Håller just nu på att flytta och den skulle passa utmärkt i min nya lilla lya 🙂
  Jag skulle nog pröva något nytt av dina alla recept 🙂

 • Sandra Petersson
  Posted at 17:53h, 19 mars Svara

  Åh vilken läcker maskin! Önskar så att den blev min!
  Jag skulle låsa in mig i köket och baka hela dagen
  och sedan skulle allt gott få trilla ner i magen.
  Jag skulle testa alla sorter i min kakreceptbok
  och sambon skulle säkert undra: “är du inte riktigt klok?”
  Men bakning är ju det bästa jag vet
  och att röra ihop både deg och smet
  Det första jag skulle slänga ihop är nog rabarberpaj
  -om man nu lyckas hitta rabarber i april-maj
  Eller så tar man frysta från förra sommaren,
  -MUM skulle bli min nya bästa vän.

 • Emmy
  Posted at 20:07h, 23 mars Svara

  med denna guldklippa i vardagen skulle jag först och främst ta mig an att baka jitterbuggare! MUM5! 😀

Post A Comment