Återvinn med Hackman

Återvinn med Hackman

återvinna

Återvinna är ett ord jag gillar, stora företag som tar sitt ansvar och återvinner gillar jag ännu mer! Vill därför hylla denna fina kampanj från Hackman!

För tredje året i rad hjälper Hackman till att återvinna gamla uttjänade stekpannor runt om i Sverige. Konceptet är enkelt. Kunderna har möjlighet att lämna in sin gamla stekpanna oavsett varumärke. Stekpannan fungerar som en rabattkupong och ger kunden 25 % rabatt på valfri stekpanna eller kastrull från Hackman.  (Återvinningskampanjen pågår vecka 8-17)

Om man samlar alla stekpannor och grytor från Hackman är 70% av materialet återvunnet material. Återvinningsfrågan är central i Hackmans verksamhet. Det är viktigt för dem att ta ansvar för deras produktion. Att tillvarata material från avfall och att inte slösa på deras tillgångar. Tummen upp!

Jag har redan lämnat in min gamla stekpanna och vips blev det till en ny! 🙂

 

Stekpanna-28-cm_product_slide

nette
info@kardemummagumman.se
No Comments

Post A Comment