Matglädje!

Matglädje!

Jag är Ambassadör för Bosch och är med i ett av deras projekt som kallas Bosch Matglädje som går ut på att jag testar en av Boschs köksmaskinen, en MUM5, tillsammans med tre andra bloggare kommer jag  en gång per månad (i totalt tre månader)  att få hem recept med utvalda ingredienser till maträtter som ska tillredas med hjälp av den. Vid slutet av projektet kommer jag även få lotta ut en maskin i samma färg som jag valt! Så en av er kan bli lycklig vinnare av denna skönhet:

mum(Vit/silver MUM5)

I denna första utmaning skulle vi tillreda Pasta med Kycklingfärssås, kycklingen skulle vi mala själva i maskinen och det tog ett litet tag innan jag pusslat på köttkvarnen! Men sen gick det smidigt att mala! (Dock valde jag att slänga kycklingen då den inte luktade riktigt som den skulle och använde räkor jag hade i frysen)

kvarn

Pastaa

pasta

Bosch MUM5

Bosch Köksmaskin MUM5 lanseras i tre nya färger, Yellow Passion, Spring Blue och Red Diamond. Den har ett tredimensionellt blandningssystem vilket erbjuder funktionalitet i köket. Bosch MUM5:s kraftfulla prestanda på 900 watt gör det lättare att arbeta ut exempel tunga degar såsom bröddegar. Den är även perfekt till att blanda eller riva grönsaker, pressa citrusfrukter, blanda smoothies och mycket mer. Läs mer på http://www.bosch-home.se/produkter/matberedning/köksmaskiner/MUM54520.html?source=browse’

_Matglädje

nette
info@kardemummagumman.se
1 Comment
  • Carolina
    Posted at 20:45h, 02 november Svara

    Jisses vilken glädje att få testa en sådan maskin! Ser fram emot tävlingen 😉 Kram

Post A Comment