Reunion med badtunna, helgrillad fläskfilé & Fjäderlätta viner

Reunion med badtunna, helgrillad fläskfilé & Fjäderlätta viner

Igår hade jag och några föredetta grannar en liten Reunion, grillade, pratade, skrattade och badade badtunna! Hur underbart som helst… Maten var jättegod och ihopplockad som en knytis, ett gott tips om ni har överblivna kokta potatisar så blir de grymma på grillen med lite kryddor på, överbliven pasta blev en smarrig pastasallad och Elins grymma helgrillade fläskfile till var pricken över i! (Grilla till en innertemperatur på ca 67 grader och låt sen stå inlindad i folie några minuter så stiger innertempen ytterligare lite)…

 

Testade ett nytt fjärderlätt vin som precis börjat säljas på Systembolaget,  men som har en alkoholhalt på endast 5.5 % (Halva mot vanligt vin) och med 40 % mindre kalorier än i ett vanligt vin! Uppfriskande och gott, inget man tänkte på att alkoholhalten var lägre än normalt! 🙂

Fler såna här sköna kvällar hoppas jag på i sommar! 🙂					
nette
info@kardemummagumman.se
No Comments

Post A Comment