Kycklingwrap med jordnötssmör och sweetchili

Kycklingwrap med jordnötssmör och sweetchili

Så var det dax för nästa deltävling i “Pippi på svensk fågel”.  Temat för denna tävling är ”Kyckling till höstens utflykter”, klurigt att fundera ut något som är lätt att ta med, mättande och passar fint till en kopp varm choklad! Men tror att dessa smarriga wraps kan gå hem hos både liten och stor….. Mitt favoritutflyktsmål är Sundby Gård här i Stockholm eller ute i den finska svampskogen på jakt efter det gula guldet! Var vill ni helst åka på utflykt en fin höstdag? 🙂

 • tunnbröd
 • 1 grillad kyckling
 • jordnötssmör
 • sweetchilisås
 • salladsblad
 • tomater
 • hackad rödlök
 • smörpapper eller aluminiumfolie


Rensa kycklingen och skär den i mindre bitar. Bred jordnötssmör och sweetchilisås på tunnbrödet. Lägg på sallad, skivad tomat, hackad rödlök och kyckling. Rulla ihop och rulla in i smörpapperet/ aluminiumfolie. Vid serveringen: Skär rullen mitt itu, genom smörpapperet/ aluminiumfoliet.

nette
info@kardemummagumman.se
1 Comment
 • Anna/Frostrosor
  Posted at 20:12h, 17 september Svara

  Vad gott det ser ut! Ja, ut i svampskogen är nog det givna valet! Eller en tur ut i skärgården!

Post A Comment