Flyttat & Semester

Nu är jag och barnen inflyttade i vår nya lägenhet, känns underbart! 🙂 Slitit hela veckan lång med jobbet, flytt och att skruva ihop nya möbler, som tur är har jag haft hjälp med både flytt, barnvakt & montering av fantastiska vänner & familj! 🙂 Jobbar sista dagen imorgon inför en efterlängtad semester då vi styr kosan mot Finland och Närpes ett tag…

Första måltiden i vårt nya hem…

Mer bilder kommer bara vi kommit helt i ordning!2 thoughts on “Flyttat & Semester”

  • Grattis till det nya hemmet! Jag är själv precis hemkommen från Finland idag. “I Finland är det nästan som i Grekland… varmt och roligt” säger min 3-åring och fortsätter “Flaggorna också, nästan lika”. 🙂 Ha en skön semester!

    • Skönt att vi har allt klart nu innan vi åker iväg ,och allt är så vackert inredd med nya möbler ,ni kommer att trivas å ha det så bra i nya hemmet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *